Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]dodawanie gm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim mam pewien problem z dodawaniem gm'ów na swoim prywatnym serwerze metina :)

A więc tak opisze historie i problem

Kolega ma 2 laptopy 1 służy do hostiowania servera a drugi do grania . I jakie ip musi wpisać w gmhost aby na tym laptopie co gra w metka miał gm i na moim zebym ja mial gm . Próbowaliśmy w gm host wpisać ip z normalna koncowka mojego kompa i jego laptopa gdzie on gra w metina i nic . W gm list tez wszystko robilismy tak jak na poradnikach i nic . Innym działa tylko nam , nie ! .

Proszę o szybką pomoc,

z góry dziękuje , pozdrawiam Shuck !

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano

jezeli on ma laptopa i kompa zwyklego na ktorym gra podlaczony do jednej sieci to jak sie nie myle ma jedno zewnetrzne ip... ale jak ma siec byc moze on musi wpisac IP komputera nie laptopa. a Twoj dodaje nie wiem niech sprobuje z obydwona postaciami da range GM i powino śmigac

jezeli on ma laptopa i kompa zwyklego na ktorym gra podlaczony do jednej sieci to jak sie nie myle ma jedno zewnetrzne ip... ale jak ma siec byc moze on musi wpisac IP komputera nie laptopa. a Twoj dodaje nie wiem niech sprobuje z obydwona postaciami da range GM i powino śmigac

Opublikowano

no wpisał ip 2 laptopa i nic ;d

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...